zurnal24.si
|
sreda, 17. februar 2021 ob 12:16 |
Inštitut za nutricionistiko je predstavil najbolj inovativna živila leta 2021. Gre za živila, proizvedena v Sloveniji, ki so prišla na naše tržišče v zadnjem letu.
|
|
Večer
|
sobota, 13. februar 2021 ob 15:30 |
V pustnem času pojemo približno polovico krofov, od količine krofov, ki se je poje v celotnem letu. Prodaja letos nekaj slabša od lanske.
|
|
Reporter
|
petek, 12. februar 2021 ob 10:14 |
Ocenjevalna komisija je na 21. senzoričnem ocenjevanju kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v...
|
|
Lokalno.si
|
četrtek, 11. februar 2021 ob 12:20 |
Pust je pred vrati, potrošniki pa tudi letos in ne glede na epidemijo covida-19 pogosteje posegajo po krofih. Še vedno imajo najraje klasične krofe z mareličnim polnilom in sladkornim posipom, povečuje pa se povpraševanje po drugačnih krofih. V Žitu ocenjujejo, da v predpustnem in pustnem...
|
|
Krizno ogledalo
|
četrtek, 11. februar 2021 ob 12:12 |
Pust je pred vrati, potrošniki pa tudi letos in ne glede na epidemijo covida-19 pogosteje posegajo po krofih. Še vedno imajo najraje klasične...
|
|
Delo
|
petek, 5. februar 2021 ob 07:00 |
Pridružite se vseslovenski dobrodelni akciji aplikacije Gorenjc, čokolade Gorenjka in Anine zvezdice v mesecu ljubezni.
|
|
Svet 24
|
četrtek, 4. februar 2021 ob 16:25 |
Žito je iz prodaje odpoklicalo grisine s sezamom.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|